Kasutajate retseptid

Fooliumis küpsetatud lõhe

Keskmine hinne: 2 Autor: tralla
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 5 portsjonit
1. Kui kala on külmutatud, sulata see. Mõõda kala selja paksus. Umbes 4cm paksune kala küpseb 30 minutiga ja 6cm paksune 40 minutiga. Loputa kala kiiresti külma veega. 2. Hõõru kala soolaga ja pane selle sisse punt tilli. Tõsta kala üsna suurele fooliumile. 3. Keera foolium kala ümber tihedalt kinni. Tõsta pakk äärtegaahjuplaadile. Küpseta kala ahju alaosas 200 kraadi juures 30- 50 minutit vastavalt kala suurusele. 4. Ava pakk ühest nurgast ja kalla leem ettevaatlikult kaussi. Kasuta see kastme tegemisel ära. 5. Lase kalaleem, vesi ja puljongikuubik keema. Lisa kastmele tilgas vees segatud jahu. Lase kastmel mõni minut keed. Tõsta pott tulelt. Klopi koor ja munarebu kastmesse. Maitsesta sidruni ja pipraga. 6. Serveeri koos kastme, keedetud kartulite ja salatiga. Kala on maitsev ka külmalt. Jahuta see kiiresti ja paku kastmeks majoneesi-hapukoorekastet, kus on palju murulauku ja tilli.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa