Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

Comme ci, comme ca ehk lillkapsakaste

Kasutajate retseptid

Comme ci, comme ca ehk lillkapsakaste

V2ikekass
PrindiSoovita sõbrale

20-40 min

Retsept
portsjonile
300 grammi puhastatud ja keedetud lillkapsast
1-2 sl jahu
piima
100-150 grammi juustu
ürte, soola, pipart, muud maitsekraami
Keedetud lillkapsas (ütleme, et eilsest järele jäänud) panna pannile. Ajad kuumaks. Siputad peale jahu. Praed natuke aega. Kui jahu on lillkapsaga moodustanud parajate tükkidega massi, kallad piima peale. Piima kogusest sõltub, kui paks kaste tuleb. Edasi tükeldad juustutükikesed kastmesse. Maitsestad ürtidega (basiilik oli mõnus). Kes muidu ei saa, võib soola või pipart ka panna. Lihtsalt juust on ka omajagu soolane. Kaste sobib hästi tavalise keedukartuli või makaronide peale, praeliha, koduste kotlettide vms kõrvale (liha võib ära ka jätta).

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool