Kasutajate retseptid

Comme ci, comme ca ehk lillkapsakaste

Keskmine hinne: 3.5 Autor: V2ikekass
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 2 portsjonit
Keedetud lillkapsas (ütleme, et eilsest järele jäänud) panna pannile. Ajad kuumaks. Siputad peale jahu. Praed natuke aega. Kui jahu on lillkapsaga moodustanud parajate tükkidega massi, kallad piima peale. Piima kogusest sõltub, kui paks kaste tuleb. Edasi tükeldad juustutükikesed kastmesse. Maitsestad ürtidega (basiilik oli mõnus). Kes muidu ei saa, võib soola või pipart ka panna. Lihtsalt juust on ka omajagu soolane. Kaste sobib hästi tavalise keedukartuli või makaronide peale, praeliha, koduste kotlettide vms kõrvale (liha võib ära ka jätta).
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa