Kasutajate retseptid

Rabarberitort/belgia

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Nona
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 6 portsjonit
Pane ahi sooja 180 kraadile, sega või, suhkur, mandlipuru, jahu ja munad, vahusta kuni saad ühtlase kreemja segu, tõsta kõrvale. Tainas tõsta määritud koogivormi, torgi kahvliga ja aseta külma, tükelda rabarber, vala minutiks keevasse vette, nõruta, sega 75g fariinisuhkrut ja vürtsid, tõsta rabarber potti tagasi ja sega vürtsi-suhkruseguga, lase keeda 5min madalal tulel, jahuta.SEga rabarber kreemiga, vala segu tordipõhjale, küpseta 35min, 10min enne lõppu raputa peale ülejäänud fariinisuhkur, jahuta enne serveerimist.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa