Kasutajate retseptid

Ploomimoos/cuisineAZ

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Nona
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
poolita ploomid, sega suhkru ja sidrunimahlaga, aseta kausile peale kile või paber, hoia jahedas 12tundi, vala potti ja lase vaikselt keema tõusta, hauta vaiksel tulel 20min, aeg ajalt sega puulusikaga, lõpus lase korra veel keema tõusta, sega ja tõsta purkidesse. PLOOMI-EBAKÜDOONIAMOOS/epl 2kg tumedaid ploome, 500g ebaküdooniat, 18cl valget rummi, 1kg moosisuhkrut, 1sidruni koor ja mahl. Valmistusõpetus: Puhasta ja viiluta ploomid, ebaküdooniad, pane potti, lisa suhkur ja hoia 2tundi jahedas, aseta pott tulele ja keeda 10min, lisa sidrunikoor-mahl ja keeda 20min, lisa rumm ja keeda 5min, jahuta, pane prukidesse.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa