Kasutajate retseptid

Shokolaaditäidisega porgandirullbiskviit

Keskmine hinne: 3.5 Autor: armiine
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Vahusta toasoojad munad suhkruga, lisa sulatatud ja jahtunud või ja omavahel segatud kuivained; sega õrnalt taignaks. Kalla see küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, riputa riivitud porgand võimalikult ühtlaselt koogi pinnale ja küpseta 225 °C juures 8-10 minutit. Kummuta taignaplaat teisele, suhkruga üleriputatud küpsetuspaberile, ja koori aluspaber põhja küljest ettevaatlikult maha. Keera taignaplaat koos paberiga laiemast servast alates rulli, nii et porgandiga pool jääks sissepoole, lase jahtuda. Sulata tükeldatud shokolaad koos tuhlsuhkruga ja vähese hapukoorega paksupõhjalises anumas väga madalal kuumusel, lisa tsitrusekoor ja külm hapukoor. Määri kreem biskviitplaadile ja keera tihedaks rulliks. Mähi rull paberisse, liitekoht allpool, ja hoia mõni tund külmas. Enne lahtilõikamist sõelu peale tuhksuhkrut
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa