Kasutajate retseptid

Heeringa-kartulitort

Keskmine hinne: 3.5 Autor: armiine
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 8 portsjonit
Lõika kartul, leib ja nõrutatud heeringas väikesteks kuubikuteks. Kata 24 cm läbimõõduga lahtikäiva vormi põhi küpsetuspaberiga; lõika ka serva katteks paraja suurusega pabeririba. Raputa vormi põhjale pool leivakuubikutest ja suru peoga tugevasti kinni. Sega hapukoore hulka till, murulauk, pipar, heeringa- ja kartulitükid ja ülejäänud leib. Kalla segu leivakuubikutele, tasanda pind, kata vorm kinni ja lase mõni tund või järgmise päevani külmas maitsestuda. Serveerimisel eemalda lahtikäiv serv ja aseta kook vaagnale.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Siiri Kirikal 14.aug 2017 09:39
Tort hakkab vormi hoidma omaenda raskusest. Aga tõsi, soovi korral võib tordile ka vajutise panna.
svenartur 11.aug 2017 13:52
Ja mis seda torti koos hoiab?
1