Kasutajate retseptid

Shokolaadi-trühvli-makroonikook.

Keskmine hinne: 3.5 Autor: lookas
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 6 portsjonit
* Kuumutada ahi 180 kraadini. Määrida kergelt 20 x 30 cm koogivorm ja vooderdada küpsetuspaberiga, nii et see kahest pikemast küljest üle ääre ulatuks. * Kloppida munavalged kuivas, puhtas kausis, kuni moodustuvad pehmed vahuharjad. Lisada tasapisi suhkur, kloppides iga lisnduse järel korralikult läbi, nii et segu oleks kõva ja läikiv. Segada sisse kookos. Valada koogivormi ja küpsetada 20 minutit ehk kuldpruuniks. Kui põhi on veel soe, suruda laia noaga kergel , kuid kindlalt munavalgekihti madalamaks ja lasta täielikult jahtuda. * Hakkida shokolaad väikesteks ühtlase suurusega tükkideks ja astada kuumakindlasse kaussi. Lasta kastrulitäis vett keema ja võtta tulelt. Asetada kauss kastruli kohale- kuid nii, et kauss vastu vett ei puutuks. Laske seista, aga aeg-ajalt segada, kuni shokolaad on sulanud. Lasta veidi jahtuda. * Kloppida vahukoor vahtu, segada ettevaatlikult sisse shokolaad; segada korralikult läbi.ja määrida ühtlase kihina põhja peale ja tõsta külma vähemalt 3 tunniks ehk seni, kuni pealmine kiht on tardunud. Võtta kook vormist välja ja puistata peale kakaopulbrit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa