Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

VÕILEIVATORT "KADRI"

Kasutajate retseptid

VÕILEIVATORT "KADRI"

turnips
PrindiSoovita sõbrale

üle 60 min

Retsept
portsjonile
2 leivaviilu piki leiba,
2 saiaviilu piki saia
TÄIDIS 1:
300 g vorsti(keedu-või suitsu),
100 g keedetud kartuleid, 150 g majoneesi,
mädarõigast või sinepit
TÄIDIS 2:
200 g suitsujuustu,
50 g saia,
50 g võid,
70 g hapukoort
KAUNISTUSEKS:
125 g vahukoort,
soola,
100 g värsket või konservkurki,
redist,tomateid,paprikat,petersellilehti.
IMMUTAMISEKS
kurgivedelikku
VALMISTAMINE: 1. Leivast ja saiast lõigata 1/2 cm paksused viilud. Eemalda koorik. 2. Valmista täidided I Vorst ja keedetud kartulid ajada läbi hakklihamasina.Lisada majonees,maitsestada sinepi või mädarõikaga. II Suitsujuust riivida või ajada läbi hakklihamasina. Läbi hakklihamasina ajades võib töö hõlbustamiseks sekka panna veidi saia.Lisada juurde vahustatud või ja hapukoor. 3. Lõikelauale asetada foolium või kile ja selle kõrvale 2 saiaviilu. Immutada pintsli abil kurgi konserveerimisvedelikuga. 4. Saiaviiludele määrida peale vorstipasteet ja selle peale tõsta immutatud leivaviilud. Leivaviiludele tõsta peale suitsujuustupasteet. Järgmine kiht on immutatud saiaviilud. 5. Saadud piklik või ruudukujuline tort pakkida nüüd fooliumisse või kilesse,panna vajutuseks peale lõikelaud ja asetada 12-24 tunniks külmkappi. 6. Külmkapis seisnud tort pakkida lahti ja lõigata ääred sirgeks. 7. Kaunistada soolase vahustatud vahukoorega(kasuta tordipritsi),kurkide,tomatite või keedetud porgandite ja peterselliga. NB! Torti võib enne kaunistamist lõigata sobivateks tükkideks ja kaunistada nagu väikesed koogid, serveerides pabervormides.

Märksõnad

võileivatort

Uued retseptid

Pardi-ja sea rillette

Pidu
Pardi-ja sea rillette