Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

Ploomid punase veiniga.

Kasutajate retseptid

Ploomid punase veiniga.

lookas
PrindiSoovita sõbrale

20-40 min

Retsept
portsjonile
5 kg ploome, 750 g kompotisuhkrut, 1 pudewl punast veini, 0,375 l äädikat, 1/2 kaneelikoort, 5 nelki.
* Ploomid pesta ja kuivatada, torgata tikuga augukesed sisse. * Äädikas koos kaneeli ja nelgiga keema ajada, seejärel vürtsid välja võtta. * Lisada punane vein ja suhkur ning lasta lahus uuesti keema. * Nüüd lisada juurde ploomid ja kuumutada keemiseni, Kuid mitte keeta! * Tõsta ploomid vahukulbiga välja ja laduda ettevalmistatud purkidesse. * Kuum lahus valada peale ning sulgeda purgid koheselt.

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool