Kasutajate retseptid

Maasika parfee

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Depech1712
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 2 portsjonit
1. Vahusta vahukoor (mitte vaga kovaks vahuks, nii et tipud on pehmed) 2. Sega juurde jogurt 3. Tukelda 150g maasikaid, pureesta koogikombainis, voi suru kahvliga moosiks. Lisa vahukoore-jogurti kreemile, sega ettevaatlikult. Tukelda ulejaanud maasikad ja lisa kreemile. Sega. 3. Purusta kate vahel bessed ja lisa kreemile. Sega. 4. Vota keeksivorm ja kata toidukilega. Lisa kreem,lusikaga tostes, kata pealt ka toidukilega ja lase sugavkulmas seista 6 tundi, kuni oopaev. Magustoidu void kulma panna, mistahes kujuga vormis, kausis vms. Tosta parfee kulmikust valja 10-15 minutit enne serveerimist. Pane serveerimis kandikule, eemalda toidukile. Kaunista besse ja maasikatega. Serveeri viiludena (sellest kogusest ca 12 viilu)
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa