Uudiskiri Instagram Facebook
 

üle 60 min

Retsept
portsjonile
3 kg kapsast
1 kg peeti
1 kg porgandit
1 kg kurki
1 kg tomatit
1 kg sibulat
0,5 l õli
4-5 spl äädikat
20 tera pipart
4-5 loorberilehte (purustatud)
soola, suhkrut maitse järgi
Kuumuta suures potis õli, lisa toiduained küpsemise järjekorras, maitsesta. Hauta kuni toiduained on pehmed. Tõsta kuumalt purki ning sule kohe. Hoida jahutatult kuivas, jahedas kohas. Kui tekib supi isu, siis lihtsalt lisa vett üks ühele ja keeda paar minutit, lisa hapukoor ja maitseroheline ja supp ongi kiirelt valmis. Kiiretel õhtutel hea kapist purgike võtta ja endale mõnus soe supp valmistada. HEAD ISU

Märksõnad

borshisupp

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool