Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

liivataigen

20-40 min

Retsept
portsjonile
Valmistusained
300 g võid
200 g suhkrut
2 muna
soola
500 g jahu
1 tl küpsetuspulbrit või söögisoodat
Valmistusviis 1. Pehmenda või. 2. Lisa vähese jahuga segatud kergitusaine, suhkur ja munad. Sega kõik ühtlaseks. Lisa ülejäänud jahu ja jäta rullimiseks u. 2 sl jahu. 3. Liivataignast võid vormida väga erineva kujugakoogipõhju, kaunistuselemente tortidele, korvikesi jne. Mida õhem on liivataignapõhi, seda parem ta on. 4. Olenevalt taigna paksusest ja toote suurusest küpseta seda 10-15 minutit 180-220°C kuumuses ahjus.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kreeka läätsesupp

Argitoidud
Kreeka läätsesupp