Uudiskiri Instagram Facebook
 

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
4 rohelist seemnetest puhastatud, kooritud ja hakitud õuna, 2 tl peensuhkrut, 2 nelgitera, 1 kaneelikang, 1-2 tl sidrunimahla.
Sega potis kokku õunad, suhkur, nelk, kaneel ja 1 1/2dl vett, pane kaas peale ja lase madalal tulel podiseda ~ 10 minutit, kuni õunad on pehmed.

Võta kaas pealt, eemalda nelgiterad ja kaneelikang.

Purusta õunad sauseguri abil või pressi läbi sõela.

Vala juurde sidrunimahla (maitse järgi).

Paku õrna praeliha kõrvale.

KOMMENTAARID

Siiri Kirikal 15.sept 2017 10:04
See on kirjas - 2 tl peensuhkrut.
Toomas 14.sept 2017 15:30
Aga kuhu jäi suhkur?
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes