Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

Paks kaste.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
30 g võid, 3 sl nisujahu, 3 1/4 dl kana-, kala- või vasikalihapuljongit, sidrunimahla maitse järgi, 1 sl vahukoort.
* Sulata või potis, lisa jahu ja kuumuta keskmisel tulel 2 minutit, kuni põhjale on tekkinud paks segu(nn põhjasegu). * Vaata hoolega, et segu ei läheks kõrbema, kuna siis muutub see liiga tumedaks. * Vahusta vähehaaval juurde puljongnii, et ei tekiks klimpe. * Keeda kastet pidevalt segades ~ 3-5 minutit, kaste peaks olema küllalt paks ega tohiks olla jahumaitsega. * Maitsesta soola, pipra ja sidrunimahlaga, viimasena sega juurde vahukoor. * Serveeri kohe, kuna seistes läheb kaste paksemaks. * Vajadusel lisa veel natuke puljongit.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes