Kasutajate retseptid

Paks kaste.

Keskmine hinne: 3.5 Autor: lookas
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
* Sulata või potis, lisa jahu ja kuumuta keskmisel tulel 2 minutit, kuni põhjale on tekkinud paks segu(nn põhjasegu). * Vaata hoolega, et segu ei läheks kõrbema, kuna siis muutub see liiga tumedaks. * Vahusta vähehaaval juurde puljongnii, et ei tekiks klimpe. * Keeda kastet pidevalt segades ~ 3-5 minutit, kaste peaks olema küllalt paks ega tohiks olla jahumaitsega. * Maitsesta soola, pipra ja sidrunimahlaga, viimasena sega juurde vahukoor. * Serveeri kohe, kuna seistes läheb kaste paksemaks. * Vajadusel lisa veel natuke puljongit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa