Uudiskiri Instagram Facebook
 

üle 60 min

Retsept
portsjonile
25g pärmi
7dl külma vett
2 tl soola
4dl sõredat rukkijahu
u.12dl nisujahu
natuke õli
1.murenda pärm taignakaussi.kalla veidi vett peale ja sega,kuni pärm on lahustunud.lisa ülejäänud vesi,sool ja mõlemad jahud.sõtku tainast tugevasti.see võib jääda vedelaks.2.kata kauss kilega.lase kerkida toatemperatuuril 4-5 tundi või külmikus üks öö.3.sõtku taignat kergelt jahuga üle puistatud laual.jaga seejärel kuueks.vormi need batoonideks.tõsta pabariga kaetud ahjuplaadile.4.määri küljed õliga,et neid oleks kergem eraldada kui nad üksteise külge jäävad.5.lase kerkida umbes 15 min.puista jahu pinnale ja tee sisselõiked.6.küpseta ahju keskosas 250 kraadi juures 15-20 minutit.jahuta restil ilma rätikuta.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kreeka läätsesupp

Argitoidud
Kreeka läätsesupp