Uudiskiri Instagram Facebook
 

üle 60 min

Retsept
portsjonile
6 portsjonit
3 kihti kuivatatud lasagne plaati
2 mugulsibulat
5 küünt küüslauku
1 porrulaugu vars
1 roheline paprika
400 g hakkliha
1 punt aiarohelist
maitse järgi soola, pipart, oreganot
praadimiseks võid, õli
Juustukaste
40 g võid
5 g õli
2-3 spl jahu
7 dl piima
250 g riivitud juustu
maitse järgi soola
Prae köögiviljad poolküpseks. Lisa hakkliha, sega hästi, aga ära prae lõpuni valmis – jäta kergelt pooltooreks. Lisa hakitud aiaroheline, maitseained. Juustukastme jaoks sulata või, lisa natukene õli, et või ei läheks kõrbema. Lisa ka jahu ja passeeri 2-3 minutit, peale mida hakka aeglaselt lisama piima, samal ajal segu kergelt vispeldades. Kui kogu piim lisatud ja kaste muutunud kreemjaks, maitsesta soolaga mõõdukalt. Nüüd pane kõik kihid kihiti. Kata pealt küpsetuspaberi ja fooliumiga ning pane 180 kraadi ahju tunniks ajaks. 15 minutit enne lõppu võta foolium ja paber maha, et lasagne pealmine osa saaks pruunistuda. Söö kuumalt.

Märksõnad

lasagne

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes