Kasutajate retseptid

Kõrvitsaseemne sai

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Tessuke
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 3 portsjonit
Soojenda piim või vesi käe soojuseks. Lisa pärm, mesi, sool ja kõrvitsa seemned. Sega ühtlaseks, nii et ained on sulanud piima/vette. Lisa graham jahu ja pool nisu jahust. Sega ühtlaseks. Lisa sulatatud ja jahutatud või/margariin. Lõpuks sega juurde ülejäänud pool nisu jahust. Lase kerkida kahe kordseks. Jaga tainas kolmeks. Võid voolida tainast kolm pikemat ja peenemat, ümarat või mis iganes kujulist saia aga siis peab kindlasti arvestama et kui sai on pikk ja peenike peab selle küpsetama 175 kraadise kuumuse juures u.30-45 minutit ja kui teed ümarad saiad siis 150 kraadi juures 45-60 minutit. Peale voolimist lase saiakestel kerkida u.20 minutit. Tainast võib ka teha kuklikesi siis oleks hea neid küpsetada 200 kraadi juures u.10-20 minutit. Graham jahu asemel võib ka kasutada kaerahelbeid või muid jahusid ja helbeid vastavalt soovile. Kõrvitsa seemned võib ka koervata linase-või seesamiseemnetega, pähklitega või kuivatatud puuviljadega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa