Kasutajate retseptid

boršisupp lihaga

Keskmine hinne: 2.92 Autor: ansela
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 9 portsjonit
1. keeda liha, koori vaht 2. koori porgandid ja peet, riivi, pruunista kergelt õlis või võis. 3. haki sibul ja paprika, lisa pannile. pruunista veel natuke. lisa saupile 4. lõigu kapsas, lisa supile 5. lisa viilutatud küüslauk 6. koori ja tükelda kartul, kui kapsas on poolpehme, lisa kartul supile. 7. pane sisse puljongi kuubikud, vajadusel ka soola, loorberilehed 8. keeda, kuni koostisained on pehmed 9. lisa maitseroheline 10. serveeri hapukoore või majoneesiga
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
janno 04.aug 2015 15:55
hakkasin ka naisele suppi tegema ja välja tuli mega hää:)
Laura 11.nov 2014 21:48
Mitu liitrit vett?
1