Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

Nuudlivorm suitsulinnulihaga

Kasutajate retseptid

Nuudlivorm suitsulinnulihaga

leika
PrindiSoovita sõbrale

40-60 min

Retsept
portsjonile
300g teokarpnuudleid või sarvekesi
soola
3spl oliivõli
1 kimp lehtpeterselli
1 sibul
1 küüslaauguküüs
400g kontideta suitsulinnuliha
200g mozzarella juustu
30g võid
50g jahvatatud sarapuupähkleid
1spl jahu
1/2l kanapuljongit
1-2 noaotsatäit karripulbrit
2 muna
2spl hapukoort
Lase veis keema, maitsesta soolaga. Lisa supilusikatäis õli ja nuudlid ning keeda need parajalt pehmeks. Vala keeduvesi ära ja loputa nuudlid voolava vee all. Haki petersellilehed tükkideks. Lõika sibul kuubikuteks ning pressi küüslaaugu küüs puruks. Lõika linnuliha ja mozzarella kuubikuteks. Kuumuta ülejäänud õli pannil, lisa või. Hauta selles mõni minut sibulat. Lisa jahvataid pähklid ning prae veidi. Puista peale jahu ning vala peale puljong. Sega ja lase keema tõusta, maitsesta soola, pipra ja vähese karriga. Lisa linnuliha tükid ja hoia veel umbes 3-4 minutit pliidil. Seejärel võta nõu pliidilt ära. Soojenda ahi 190 kraadini. Määri ahjuvorm võiga. Klopi munad lahti ja sega hapukoorega ning seejärel nuudlite, mozarella, lihakastme ja peterselliga. Maitsesta ning pane ahjuvormi. Aseta vorm umbes 15-20 minutiks praeahju. Serveeri värsketest köögiviljadest valmistatud salatiga

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool