Kasutajate retseptid

Soome metsaseenesupp

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Hiiutar
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Seened tükeldatakse ja pannakse patta kus on eelnevalt kuumaks lastud või. Kuumutatakse veidi segades, siis lisatakse sibul ja küpsetatakse kuni vedelik hakkab haihtuma. Lisatakse segades jahu ning kuumutatakse koos seente ja sibulatega paar minutit ja siis lisatakse vesi. Lõpuks lisatakse puljongikuubik ja koor ning seejärel maitsestatakse valge veini (ca 0,5-1dl) ja maitseainetega. Kui supp on valmis lisada pinnale hakitud petersell. Seejärel kuumutada, aga mitte keeta - muidu kaotab petersell oma maitse ja värvi. Pakkuda võib röstitud rukkileivaga. NB! Roog sobib lõkkel valmistamiseks.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa