Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

Sanna shokolaadikook

Kasutajate retseptid

Sanna shokolaadikook

Hiiutar
PrindiSoovita sõbrale

üle 60 min

Retsept
portsjonile
Põhi:
200 g suhkrut
3 muna
200 g võid või margariini
200 g piimashokolaadi (Nurr)
300 g jahu
võid vormi määrimiseks
riivsaia
Glasuur:
1 tl võid
150 g tumedat shokolaadi (Bitter)
100 ml vahukoort
Vahustada muna ja suhkur. Lisada jahu ja segada. Või ja shokolaad sulatada eraldi metallnõus soojal pliidil. Lisada saadud vedel segu taignale ja segada. Vorm määrida võiga ja puistata üle riivsaiaga. Valada tainas vormi ja küpsetada 200 kraadi juures ca 30 min. Lasta jahtuda. Glasuuri valmistamiseks võtta väike metallnõu ja sulatada selles või. Lisada tume shokolaad ja sulatada vaiksel tulel. Kui shokolaad on sulanud, lisada vahukoor ja segada kuni ained on korralikult segunenud. Kanda saadud segu jahtunud koogipõhjale. Lasta külmas seista 2-3 tundi kuni glasuur on tahkunud.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes