Kasutajate retseptid

Sanna shokolaadikook

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Hiiutar
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 8 portsjonit
Vahustada muna ja suhkur. Lisada jahu ja segada. Või ja shokolaad sulatada eraldi metallnõus soojal pliidil. Lisada saadud vedel segu taignale ja segada. Vorm määrida võiga ja puistata üle riivsaiaga. Valada tainas vormi ja küpsetada 200 kraadi juures ca 30 min. Lasta jahtuda. Glasuuri valmistamiseks võtta väike metallnõu ja sulatada selles või. Lisada tume shokolaad ja sulatada vaiksel tulel. Kui shokolaad on sulanud, lisada vahukoor ja segada kuni ained on korralikult segunenud. Kanda saadud segu jahtunud koogipõhjale. Lasta külmas seista 2-3 tundi kuni glasuur on tahkunud.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa