Kasutajate retseptid

Mustika-jogurtitort

Keskmine hinne: 3.5 Autor: kreete1
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 10 portsjonit
Sega omavahel nisujahu ja kartulijahu.Vahusta munad suhkruga,sõelu hulka jahud ning sega ühtlaseks tainaks.Vala see võiga määritud 24 cm läbimõõduga lahtikäivasse koogivormi ja küpseta 200C juures 10 minutit.Kummuta vamis põhi küpsetuspaberile ja jäta jahtuma.Lõika küpsetuspaberist vormi põhja suurune ketas ning pane vormi ,tõsta jahtunud koogipõhi selle peale.Vahusta toasoe toorjuust suhkruga ja sega juurde jogurt ja mustikad.Leota zhelatiini mahlas ja sulata tasasel tulel,jahuta mõni minut.Vala peene nirenatäidise hulka,kalla vormi.Lase vähemalt 4 tundi külmkapis seista.Raputa mustikad tardunud koogipõhjale.Kuumuta mahl potis,lisa tarretisesuhkur ja sulata pidevalt segades.Kui vedelik hakkab uuesti keema ,võta pott tulelt ning lase 2 minutit jahtuda;tõsta kate lusikaga mustikate peale.Hoia serveerimiseni külmas.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa