Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

paksu leemega kartul

Kasutajate retseptid

paksu leemega kartul

edda
PrindiSoovita sõbrale

20-40 min

Retsept
portsjonile
10 kartulit,300 g läbikasvanud sealiha, santa maria lihamaitseainet,santa mariaaroomsoola,santa maria jahvatatud paprikat,1 sibul,1 sl hapukoort.
lõika peekon väikasteks kuubikuteks ja kuumuta pannil väiksemal kuumusel, kuni rasv hakkab eralduma. raputa peale maitseaineid ja lase pruunistuda. tõsta vahukulbiga pannilt ära.pane pannile peenestatud sibul ja kuumuta vahetevahel segades 5 minutit.vahepeal koori ja tükelda kartulid, pane keedunõusse ja kalla peale niipalju vett,et see kartuleid vaevalt katab. lase keema tõusta,kalla siis potti ka peekon ja sibul ning hauta kaane all, kuni kartulid on pehmed. sega juurde paprikaga maitsestatud hapukoor ja vii lauale

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes