Kasutajate retseptid

Kõrvitsa-sidruni keedis kirssidega

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Laica
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Kõigepealt keetsin kooritud ja seemnetest puhastatud kõrvitsatükid pehmeks. Lisasin riivitud sidrunikoore ja pressitud sidrunimahla. Siis lisasin keedisele kividest puhastatud kirsid. Keetsin veel umbes 30 minutit ja kuumalt purki. Kogused on nii nagu käepärast võtta, ainult et mida rohkem sidrunit, seda vähem jääb kõrvitsa maitset tunda ja seda parem tuleb. Kirsid panin põhiliselt ainult ilu pärast (3 liitri moosi kohta ühe võikarbitäie). Suhkrut maitse järgi. Moos tuli võrratu!
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa