Kasutajate retseptid

Kartuli - sibulapirukas

Keskmine hinne: 3.5 Autor: me11u
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 6 portsjonit
Keeda koorega kartulid pehmeks. Viiluta sibulad ja prae või-õli segus kuldseks. Lisa suhkur ja prae veel paar minutit, kuni sibul karamelliseerub. Maitsesta soola ja pipraga. Ruli tainas laiali ja lõika sellest 20 ja 25 cm läbimõõduga kettad. Tõsta väiksem ketas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Koori ja viiluta kartulid. Lao üks kiht kartuliviile ringiratast tainale, jättes äärest 2 cm vabaks. Maitsesta kartulid soola ja pipraga. Tõsta peale sibulakiht. Tee nii vel mitu kihti. Määri taina serv munakollasega ja tõsta peale suurem tainaketas. KInnita servad korralikult ja määri munakollasega. Kui on aega, hoia pirukat enne küpsetamist 20 minutit külmikus. Küpseta 200 kraadises ahjus 20 - 25 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa