Uudiskiri Instagram Facebook
 

20-40 min

Retsept
portsjonile
500g tomateid 1/2 l vett
1sibulat 1sl suhkrut
2 sl võid peterselli
1sl tomatipüreed noaotsatäis pipart
1 kanapuljongi kuubikut
Pese tomatid ja lõika neljaks. Haki sibul peeneks. Sulata või kastrulis. Kui või on sulanud, lisa tomatid ja sibul. Sega kõik puulusikaga hästi läbi. Lisa tomatipüree, vesi, puljongikuubik ja suhkur. Hauta vaiksel tulel 10 minutit. Sega suppi hoolikalt mikseriga. Enne serveerimist puista peale pisut peterselli, noaotsatäis pipart ja maitse on oivaline.

Märksõnad

tomatisupp

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga