Kasutajate retseptid

Kirsikook

Keskmine hinne: 3.5 Autor: naine
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 8 portsjonit
Vahusta munakollased suhkruga. Lisa toasoe või ja vahusta veel. Mõõda jahu hulka kahes osas: kõigepealt 4 dl ja sega läbi, seejärel 2 dl ning sega jälle. jaga taigen enam- vähem pooleks: üks natuke suurem, teine pisut väiksem pool. Väiksem taignapool jaga kangideks (et leks hea riivida) ja pane sügavkülma. teine osa rulli lahti ning laota lahtikäiva 26 cm läbimõõduga koogivormi põhja ja äärtele. Vahusta munavalged kõvaks vahuks, lisa suhkur ja vahusta ühtlaseks. Lao taignale kirsid (kui kasutad kirsikompotti, siis nõruta kirsis eelnevalt). Kata munavalgevahuga, nii et kirsse pole näha. võta taigen külmast ja riivi jämeda riiviga. laota riivitud taigen munavalgevahule. Küpseta 180 kraadi juures 1 tund. Kook tuleb väga maitsev ka vaarikatega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa