Uudiskiri Instagram Facebook
 

40-60 min

Retsept
portsjonile
5-6 keskmise suurusega porgandit
15-20 kartulit
700-800 g seeni (pilvikuid,kaseseeni,kuuseriisikaid)
1 sibul
soola
pipart
praadimiseks õli
peterselli, kui on
Porganid ja kartulid tükeldada kuubikuteks. Porgandid ja kartulid praadida kergelt õlis. Seeni praadida teisel pannil. Porgandeid ja kartuleid praadida 5 min. Seeni praadida, kuni neil on vesi aurustunud. Porgandile ja kartulile peale praadimist lisada keedetud vesi. Lisada sool. Hautada kaane all peaaegu pehmeks. Lisada praetud seened, pipar ja hautada päris pehmeks. Lõpuks lisada hakitud petersell.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes