Uudiskiri Instagram Facebook
 

20-40 min

Retsept
portsjonile
forelli filee 300gr,tomatid 2tk,sibul 1,paprika 0,5 tk,mais 150 gr,köögikoor &#034rama&#034,kartulid 3-4 tk.till,petersell ja roheline sibul on tere tulnud!!!
keeda eraldi potis kala. samal ajal kuubikuteks lõigatud kartul pane keema. kui kala on valmis puhasta seda ja lõika tükkideks.lisa kartulile.pane maitse järgi soola ja maitseaineid. kui kartul on valmis lisa sinna ka mais,sibul,tükeldatud paprikad ja tomateid.keeda 15min.ja kui supp hakkab keema lisa sinna ka köögikoort.ja hoia tasasel tulel veel 10 min. serveeri koos tilliga,peterselliga või rohelise sibulaga nii nagu sul endal maitseb..

Märksõnad

suppkala

Uued retseptid

Röstitud kanaliblikas karulaugumarinaadiga

Argitoidud
Röstitud kanaliblikas karulaugumarinaadiga