Kasutajate retseptid

Grill-Suitsu vorstikesed

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Kriau
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 3 portsjonit
Pane grillsüsi grillahju või -alusele, süüta. Ava suitsutuslaastu pakend ning vajadusel niisuta seda veega, see pole oluline värske suitsutuslaastu puhul. Kui süsi on saavutanud oma kuumuse lisa peotäis ( tavalise grillahju-ufo puhul) suitsutuslaastu söe peale ning pane grillrest, millele on asetatud vorstid, ahju peale. Kui grillimise ajal tõuseb söe kuumus lisa aga julgelt niisket suitsutuslaastu, sest see võtab temperatuuri uuesti alla. Aegajalt lisades suitsutuslaastu tagate te grillvorstidele suitsu maitse. Mida rohkem lisate laastu seda tugevama suitsu maitse saate. Sellisel meetodil saate väga hea vahelduse tavalistele grill toodetele lihtsal moel. Samuti võib kasutada seda ka liha ja muu sellise puhul. Kuna hetkel on nimetatud laast vähestes kauplustes saadaval saab lisainfot toote kohta: hansa.hake@mail.ee. Soovitan proovida, sest see annab grillimisele uue tähenduse
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa