Kasutajate retseptid

Suitsukala

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Kriau
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 1 portsjon
Kaladel võtta soomus maha, soolata neid (1 kg kala, 1 sl jämedat soola). Kala võib soolata ka pärast suitsutamist. Suitsutada võib kodusel teel kas pajapõhjas või suitsutuskastis.Panna lepapuru ühtlase kihina suitsutuskasti põhjale, sellele võib raputada veidi suhkrut (parandab kala värvi). Panna kala restile, aseatada rest suitsutuskasti, sulgeda kaas kindlalt. Kuumutada suitsutuskasti algul tugevas kuumuses, et suitsu moodustumine algaks kiiremini. Edasi kuumutatakse madalas kuumuses. Väike kala ja kalafilee on valmis 7–15 minutiga, suur kala 15–45 minutiga, suure kala filee umbes 20 minutiga. Kui kala valmis, tõsta suitsutuskast tulelt, lasta kalal 10–15 minutit tõmmata, siis võtta kastist välja. Kuna toode on saadaval vähestes kauplustese saab infot selle kohta hansa.hake@mail.ee.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa