Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

Herne püreesupp

Kasutajate retseptid

Herne püreesupp

Acin
PrindiSoovita sõbrale

20-40 min

Retsept
portsjonile
1,5 liitrit kana või aedviljapuljongit
400 grammi lillkapsast
1 kartul
200 grammi (külmutatud) rohelisi herneid
punet
1dl 35% rõõska koort
Keeda tükeldatud lillkapsas ja kartul puljongis pehmeks. Lisa herned ning keeda mõni minut. Jälgi, et vedelik kataks viljad ning vajadusel vala juurde. Lisa rõõsk koor, soovi korral mõned oksad punet ning püreeri sauseguriga ühtlaseks. Kontrolli maitsestust ning soovi korral lisa soola või vürtsikust

Märksõnad

püreesuppherne

Uued retseptid

Pardi-ja sea rillette

Pidu
Pardi-ja sea rillette