Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

Idamaised kapsad hernestega

Kasutajate retseptid

Idamaised kapsad hernestega

Blanca
PrindiSoovita sõbrale

20-40 min

Retsept
portsjonile
500 g värsket kapsast
125 - 150 g külmutatud herneid
5 spl toiduöli
2 tl köömneid
2 loorberilehte
noaotsaga chillipipart
1 tl kurkumit
1 roheline chillikaun
1 tl soola
1 tl suhkrut
1/2 tl garam masala't
Haki kapsas ribadeks. Sulata herned. Kuumuta öli ja prae selles kergelt köömned ja loorberilehed. Lisa kapsas ja herned, sega läbi ja kuumuta veidi aega. Lisa chillipipar ja kurkum, vähenda kuumust ja hauta kaane all kuni kapsas on pehme (u. 6 - 7 min.) Samal ajal haki roheline chillikaun hästi peeneks. Lisa see kapsale. Maitsesta soola ja suhkruga, keeda veel 2 - 3 min. Vöta pann/kastrul tulelt ja lisa Garam Masala. Paku kapsaid looma- ja lambaliha toitude lisandiks.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes