Kasutajate retseptid

Hot Cross Buns

Keskmine hinne: 3.61 Autor: Blanca
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Murenda pärm kaussi ja vala peale soe piim (37&#039 C) Sega omavahel jahu, tuhksuhkur, sool, kaneel, leotatud rosinad ja apelsinikoor. Sulata margariin ja lisa vesi, kuumuta 37&#039 C-ni. Sega omavahel piim-pärmisegu, kuivained ja vee-vöi segu ja valmista sellest ühtlane taigen. Lase taignal kahekordseks paisuda rätiku all soojas kohas. Vormi taignast 10 -12 ümarat taignakuuli ja aseta need küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Lase neil veel 25 min kerkida. Löika terava noaga ettevaatlikult ristike iga kukkli peale ja küpseta neid 225&#039 C juures u. 15 min. Keeda suhkrust ja veest siirup ja pinselda sellega ahjust vöetud sooje kukkleid. (Kui kasutad kuivpärmi, soojenda taignavedelik u. 40 -45&#039 C-ni ja pärm sega seejuures jahu hulka mitte vedelikuga).
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa