Kasutajate retseptid

Karamellikreem

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Jaanika J
Kogus: 1 portsjon
Poolest suhkrukogusest ja pähklitest või mandlitest valmistatakse pralinee (ained pannakse koos malmpannile ja kuumutatakse pliidil, kuni suhkur on sulanud ja kergelt pruunistunud. Saadud mass valatakse kohe toiduõliga määritud soojale taldrikule või plaadile ja lastakse jahtuda. Kõva pralinee murtakse tükkideks ja peenestatakse uhmris või hõõrutakse taignarulliga peeneks.) Munad vahustatakse ülejäänud suhkruga, valatakse vähehaaval juurde kuum piim, kuumutatakse segades 70-75 kraadini, kuni muna-piima segu veidi pakseneb. želatiini leotatakse külmas vees, sulatatakse ja segatakse kuuma muna-piimaga. Jahtunud muna-piimale lisatakse peenestatud pralinee ja kergelt segades vahustatud koor.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa