Kasutajate retseptid

Moosisaiad

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Blanca
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 10 portsjonit
Haki toasoe või jahu hulka. (Eriti ladusalt läheb see köögikombainiga, sellisel juhul pead seda aga kahes jaos tegema kuna kõik ei mahu korraga ära). Sega kokku koor/piim vesi, suhkur ja pärm ja sega kuni pärm lahustub. (Kui kasutad kuivpärmi, sega see jahu hulka ja soojenda taignavedelikku veidi, mitte rohkem kui 40&#039 C). Sega jahu - või segu vedeliku hulka. Sega kõik hästi omavahel läbi aga ära töötle taigen kauem kui vaja. Tõsta taigen jahuga puuderdatud lauale, jaga neljaks ja rulli iga osa õhukeseks neljakandiliseks plaadiks. Lõika igast plaadist u. 10 neljakandilist taignatükki ja aseta teelusikatäis õunamoosi iga taignatüki keskele. Tõsta taignatüki nurgad keskele kokku ja aseta need küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Nüüd lase saiakestel puhta rätiku all u. 2 tundi kerkida. Pintselda pealt lahtiklopitud munaga ja küpseta 250&#039 C juures ahju keskosas u. 7 - 8 min.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa