Kasutajate retseptid

Shokolaaditosca

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Rollerdaja
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 5 portsjonit
Vahusta munad ja suhkur tugevaks vahuks. Sega kokku kuivad ained. Lisa vahule vaheldumisi ja ettevaatlikult segades kuivade ainete segu, piima ja sulavõid. Pane taigen võitud küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta 200 kraadi juures 15 min. Valmista kate. Tükelda shokolaad ja pane see potti koos teiste ainetega. Kuumuta segades ja lase keema tõusta. Võta küpsenud põhi ahjust ja tõsta ahjukuumus 225 kraadini. Määri koogile kate ja küpseta veel 5 min. Lõika jahtunud kook sobiva suurusega tükkideks. Serveeri vahukoorega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa