Kasutajate retseptid

Lasagne

Keskmine hinne: 3.5 Autor: enny
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 5 portsjonit
1. Praadida hakkliha ja šampinjonid, maitsestada (nt sool, hakklihamaitseaine, tuline lihamaitseaine) 2. Lisada praetud hakkliha ja šampinjoni segule tomatikaste (pasta), lisada keevat vett (et saaks piisavalt vedel). Kuumutada keemiseni. 3. Võta ahjupott ja kata poti põhi kastmega. Seejärel kata põhi lasanje lehtedega (vajadusel murra neid, et põhi oleks kaetud). Edasi jälle kaste ja siis lasanje lehed. Tee seda niikaua kuni pott saab täis. Pealmine kiht peab olema kastme all. 4. Aseta kaanega pott ahju, 200-220 kraadi juures. Küpseta 20 minutit. Võta pott ahjust välja ja riivi vormile peale juustu. Pane pott kaaneta ahju tagasi, seniks kuni juust sulab. Serveeri kuumalt.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa