Uudiskiri Instagram Facebook
 

20-40 min

Retsept
portsjonile
500g seguhakkliha
1 purk tomatikastet (võib kasutada ka tomatipastat)
1 pakk Lasanje lehti (soovitavalt Barilla lasanje lehed)
1 purk šampinjone (võib teha ka ilma šampinjonideta)
200-300g juustu
1. Praadida hakkliha ja šampinjonid, maitsestada (nt sool, hakklihamaitseaine, tuline lihamaitseaine) 2. Lisada praetud hakkliha ja šampinjoni segule tomatikaste (pasta), lisada keevat vett (et saaks piisavalt vedel). Kuumutada keemiseni. 3. Võta ahjupott ja kata poti põhi kastmega. Seejärel kata põhi lasanje lehtedega (vajadusel murra neid, et põhi oleks kaetud). Edasi jälle kaste ja siis lasanje lehed. Tee seda niikaua kuni pott saab täis. Pealmine kiht peab olema kastme all. 4. Aseta kaanega pott ahju, 200-220 kraadi juures. Küpseta 20 minutit. Võta pott ahjust välja ja riivi vormile peale juustu. Pane pott kaaneta ahju tagasi, seniks kuni juust sulab. Serveeri kuumalt.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Metsaste maitsetega lambakarree

Jõulud ja uusaasta
Metsaste maitsetega lambakarree