Uudiskiri Instagram Facebook
 

40-60 min

Retsept
portsjonile
Taigen:
5 muna
5 spl jahu
5 spl suhkrut
Võikreem:
100 g võid
3 spl suhkrut
3 spl kondenspiima
konjakit või vanilliini
Šokolaadipumat:
150g suhkrut
2 tl kakaod
2 tl vett
Taigna valmistamine: Vahusta munakollased 2/3 suhkruga ja valged 1/3 suhkruga, mis lisa vähehaaval vahustamise käigus. Munakollasevahu hulka sega pool munavalgevahtu, siis jahu ning lõpuks ülejäänud munavalgevaht. Valmis tainast pritsi plaadile paarisarv ümaraid pätsikesi, küpseta. Järgmine päev pritsi või määri kahe mahlaga niisutatud poole vahele võikreemi. Kreemi saad, kui vahustad pehme või suhkruga ja lisad sellele ülejäänud ained. Vajuta kreemised koogipooled kokku ja pane külma. Valmista šokolaadipumat. Selleks sega tuhksuhkur, kakao ja vesi ning soojenda 45 kraadi juures. Kasta koogi ülemine pool sinna sisse.

Märksõnad

moorapead

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool