Kasutajate retseptid

Väikesed Lihapirukad

Keskmine hinne: 3.5 Autor: kikserdis
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 2 portsjonit
Valmistusviis Näpi pehme või koos jahuga muredaks, märga liiva meenutavaks seguks. Sega kohupiimaga. Pane jahedasse seisma. Kuni tainas tahkemaks tõmbub, valmista täidis. Pruunista hakkliha kergelt koos sibulaga. Koori munad ja haki peeneks. Sega pruunistatud hakkliha ja sibul hakitud munadega ning lisa soola ja pipart. Rulli tainas jahuga kaetud laual 1/2 cm paksuseks ja lõika sellet ringikujulise vormiga tükid, mille läbimõõt on u 10 cm. Pane igale kettale tubli supilusikatäis täidist. Tainaservad niisuta veega ja suru kinni. Lao pirukad ahjuplaadile laotatud küpsetuspaberile nõnda, et liitekohad jäävad vastu plaati. Määri pealt munaga ja küpseta 225 kraadises ahjus u 10 minutit.Serveerimisviis Serveeri kohe pärast valmistamist.Lisandid Puljong, tee. Või vaata ise
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa