Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

Väikesed Lihapirukad

Kasutajate retseptid

Väikesed Lihapirukad

kikserdis
PrindiSoovita sõbrale
kuni 20 min
Retsept
portsjonile
Koostisained
500 g valmis võitainast või
200 g võid
200 g nisujahu
200 g lahjat kohupiima
TÄIDIS:
300 g head loomahakkliha
1 sibul
6 kõvakskeedetud muna
soola
valget pipart
1 muna määrimiseks
Valmistusviis Näpi pehme või koos jahuga muredaks, märga liiva meenutavaks seguks. Sega kohupiimaga. Pane jahedasse seisma. Kuni tainas tahkemaks tõmbub, valmista täidis. Pruunista hakkliha kergelt koos sibulaga. Koori munad ja haki peeneks. Sega pruunistatud hakkliha ja sibul hakitud munadega ning lisa soola ja pipart. Rulli tainas jahuga kaetud laual 1/2 cm paksuseks ja lõika sellet ringikujulise vormiga tükid, mille läbimõõt on u 10 cm. Pane igale kettale tubli supilusikatäis täidist. Tainaservad niisuta veega ja suru kinni. Lao pirukad ahjuplaadile laotatud küpsetuspaberile nõnda, et liitekohad jäävad vastu plaati. Määri pealt munaga ja küpseta 225 kraadises ahjus u 10 minutit.Serveerimisviis Serveeri kohe pärast valmistamist.Lisandid Puljong, tee. Või vaata ise

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Minestroone kikerhernestega

Argitoidud
Minestroone kikerhernestega