Kasutajate retseptid

Kalkuni-tomati terav pajaroog

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Katukas
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
Lõika sai väikesteks kuubikuteks ja pane segamisnõusse. Nõrista piim peale ja jäta sai 5 minutiks ligunema. Lisa küüslauguküüs, köömned, kalkuni(kana)hakkliha ja maitseained. Sega hoolikalt ühtlaseks massiks. Vahusta munavalge tugevaks vahuks ja sega lusikaga alt üles tõstes ettevaatlikult segusse. Jahuta 10 minutit. Kalkuni(kana)segu jahtumise ajal pane puljong, tomjatid ja tomatipüree suurde kastrulisse ja kuumuta keemiseni. Lisa riis, sega ja keeda umbes 5 minutit käredal tulel. Seejärel vähenda kuumust ja lase riisil edasi podiseda. Vahepeal vormikalkuni(kana)segust 16 väikest pallikest. Tõsta need ettevaatlikult tomatipuljongisse ja keeda madalal kuumusel 8-10 minutit või kuni riis ja kalkunipallid on pehmed. Garneeri basiilikuga ning serveeri suvikõrvitsa- ja kurgiribadega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa