Kasutajate retseptid

Suri- muri

Keskmine hinne: 3.5 Autor: maier
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Koori kartulid ja tükelda laastudeks. Potis kata kartulitükid üleni veega ja keeda pehmeks( osad kartulid lagunevad, osad jäävad tükina).Samal ajal tükelda soolapekk kuubikuteks ja prae kuni liha on krõbe. Siis tõsta krõbid kaussi ja vala rasv kartulitele keemise ajal( ettevaatust- pritsib).Kui kartulid on pehmed, siis võtta vasaku peoga jahu ja raputada potti samal ajal teise käega segades. Jahu lisada sellises koguses, kui paksu suri- muri keegi soovib. Keeta mõni minut ja lasta väheke haududa.Maitsestada pipraga. Süües katta toit soolakrõbidega ja juua kõrvale petti või piima. Maitseb eriti hästi pirtsutavatele lastele.Seda toitu tegid vanad eestlased.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa