Kasutajate retseptid

puuviljaga täidetud minikalkun

Keskmine hinne: 3.5 Autor: ristoke
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 1 portsjon
1.sulata kalkun lõika see selja poolelt lahti linnukääride või noaga maitsesta soola pipra ja rosmariiniga 2.aseta kalkun äärega ahjuplaadile rind ülespoole ava lind niiettä rinnaosa jääb terveks ja laotub ühtlaselt plaadile 3.küpseta ahjus 175 kraadi juures umbes 45 minutit lõika õunad suurteks sükkideks. 4.sega sidrunikooretükid õunad ploomid ja aprikoosid oma vahel aseta segu linnu rinna alla küpseta veel 45 minutit proovi tikuga lind on küps kui liha vedelik on selege ja koivaluid on kerge keerata 5.lõika küps lind portsjoniteks serveeri koos puuviljadega ja tarretisega võib ka nii lisandiks võib pakkuda juustu-kartulivormi riisi või väikesi kartuleid võid valmistada selle toidu ka kahest suurest broilerist siis võib küpsetusaega lühendada
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa