Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

Hautatud kobras tomatipüree ja sinihallitusjuustuga

Kasutajate retseptid

Hautatud kobras tomatipüree ja sinihallitusjuustuga

Feen
PrindiSoovita sõbrale

üle 60 min

Retsept
portsjonile
Noor kobras
1 liiter tomatipastat
200 g sinihallitusjuustu
6 porgandit
soola
pipart (rohelisne või must)
Laue maitsetaimedega (Piprapood)
õli
kimp värsket peterselli.
Praadida kobrast natuke aega pannil (kergelt pruunistada), maitsestada soola ja Laue seguga. Panna potti õli, lisada porgandirattad, maitsesta pipraga. Praadida porgandid kergelt läbi, seejärel lisada potti liha ja ca 0.5 liitrit vett. Segada liha ja porgandid segamini. Hautada umbes tund, siis lisada tomatipüree ning hakitud petersell. Hautada veel 20 minutit, lõpuks pudistada juurde sinihallitusjuust. Hautada veel 20 minutit. Vahepeal segada (seda on vaja sinihallitusjuustu ühtlaseks jaotumiseks kastmes). Juustu võib panna ka rohkem kui 200 g. Kõrvale sobib hästi pasta (nt Rivocca või Pasta Fratelli penned). Ps. igasugused kopralihatoidud (va suitsuliha) eeldavad väga korrektset ümberkäimist kopraga, selle nahastamisel ja ettevalmistamisel.

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga