Kasutajate retseptid

Hautatud kobras tomatipüree ja sinihallitusjuustuga

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Feen
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 6 portsjonit
Praadida kobrast natuke aega pannil (kergelt pruunistada), maitsestada soola ja Laue seguga. Panna potti õli, lisada porgandirattad, maitsesta pipraga. Praadida porgandid kergelt läbi, seejärel lisada potti liha ja ca 0.5 liitrit vett. Segada liha ja porgandid segamini. Hautada umbes tund, siis lisada tomatipüree ning hakitud petersell. Hautada veel 20 minutit, lõpuks pudistada juurde sinihallitusjuust. Hautada veel 20 minutit. Vahepeal segada (seda on vaja sinihallitusjuustu ühtlaseks jaotumiseks kastmes). Juustu võib panna ka rohkem kui 200 g. Kõrvale sobib hästi pasta (nt Rivocca või Pasta Fratelli penned). Ps. igasugused kopralihatoidud (va suitsuliha) eeldavad väga korrektset ümberkäimist kopraga, selle nahastamisel ja ettevalmistamisel.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa