Kasutajate retseptid

Poissmehepannileib

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Dustape
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 1 portsjon
1. Lõika leivaviilude keskele augud, nii, et ka leiba järgi jääks. 2. Aseta leivaviilud kuumale pannile - õlisse ja keera need kohe teistpidi. 3. Kõksa kanamuna leiva-auku ja prae edasi, vajadusel keera leivad ümber, kuid ära neid ära kõrveta! 4. Lisa küpsemise ajal soola - valgule, pipart - rebule ja hakitud tilli üleleiva. Väljalõigatud &#034leivasüdamed&#034 võib veel ühe munaga või siis wiineri - worstikestega sassi praadida ja nõndasamutigi mugida.... ---------------------------------------------------
---------------------------------------------------
------------ Süüa võib neid kuumalt (eriti mõnusad, kui rebu jääb tiba vedelaks) või jahtunult omale kalapüügiajaks kaasa pakkida...
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa