Kasutajate retseptid

Puruga rabarber

Keskmine hinne: 3.5 Autor: lindsey
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 6 portsjonit
Soojenda ahi 190C. Puhasta rabarber, l6ika u 2cm tykkideks. Pane rabarber vormi ja puista peale u 35 grammi suhkrut. Kata fooliumi v6i kaanega ja kypseta ahjus 30 minutit kuni rabarber on pehme. Soovi korral v6id nyyd lisada ingveriessenssi ja 6rnalt l2bi segada. Puru valmistamiseks sega s6rmede vahel kylm v6i jahuga kuni yhtlase puru tekkimiseni, lisa suhkur ja 2/3 mandlilaaste. Saadud segu puista yhtlaselt rabarberile ja kypseta ahjus ilma kaaneta u 15 minutit. nyyd raputa peale ylej22nud mandlilaastud ja kypseta ahju ylaosas veel umbes 10 minutit. Serveeri koore v6i vahukoorega
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa