Kasutajate retseptid

Pohlakook iiriseglasuuriga

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Sonera
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 10 portsjonit
Vahusta toasoojad munad ja suhkur paksuks, heledaks vahuks. Sega kuivad ained omavahel ja sõelu muna-suhkru vahtu, ettevaatlikult segades. Kalla taigen võitatud ja riivsaiaga ülepuistatud vormi. Küpseta 175ºC 25-30 minutit või niikaua kuni põhi on küps. Kummuta põhi vormist välja, jahuta ja lõika kolmeks osaks. Jahvata jäised pohlad mikseris, mitte väga peeneks. Sega pohlapuru suhkruga, lisa kohupiim ja vahustatud koor. Immuta põhjad juhul, kui pakud kooki samal päeval. Immutamiseks kasuta 1dl piima. Määri pool täidist ühele põhjale. Tõsta peale teine põhi ja määri ülejäänud täidis põhjale. Pealmist põhja immuta altpoolt. Pane kook külmkappi tõmbama. Ennem pakkumist: Keeda koort ja fariinisuhkurt väikses kopsikus 10 minutit aeg ajalt segades. Kui segu hakkab vähe paksenema siis tilguta seda mõned tilgad koogile. Kui segu ei imendu koogisse vaid jääb pisaratena koogile siis on paksus sobiv.Tõsta kopsik pliidilt ja lisa siis tükeldatud šokolaad. Sega, kuni šokolaad on sulanud ja glasuur on ühtlaselt paks. Kalla glasuur koogile ja kaunista pohladega ja kookoshelvestega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa