Kasutajate retseptid

Rabarberi-rita

Keskmine hinne: 3.5 Autor: eideke
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
* Pese, koori ja tükelda rabarberid, pane koos vee ja suhkruga keema.ja keedatasasel tulel 20 minutit, jahuta. * Vahusta või suhkruga, seejärel vahusta hulka munakollased. *Lisa piim, jahu ja küpsetuspulber. * Kata ahjuplaat küpsetuspaberiga ja määri taigen õhukese kihina selle peale. * Vahusta munavalged kõvaks vahuks, lisades lõpus nii tavalise kui vaniljesuhkru. * Määri segu taignale ja raputa peale mandlilaastud. * Küpseta 200 kraadi juures 12 minutit * Lase põhjal jahtuda ja lõika kaheks võrdseks osaks * Nüüd valmista täidis. Selleks vahusta koor ja sega koos suhkru ja maitseainetega rabarberikeedise hulka * Määri täidis kahe põhjakihi vahele vahetult enne serveerimist. NB! Koogi põhja ja keedise võib varem valmis teha, aga kreem valmista vahetult enne sööma hakkamist
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa