Kasutajate retseptid

24 tunni värske hapukurk

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Efkakene19
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 1 portsjon
1. Pane poti põhja pestud lehed. Koorimata küüslauguküüs lõika pooleks ja pressi noa küljega katki ning lisa samuti potti. 2. Pese kurgid, lõika otsad ära ja lao tihedalt potti. 3. Valmista soolalahus: 1 liitri vee kohta 4 sl jämedat soola ja 0,5 sl suhkrut. Kuumuta vedelik peaaegu keemiseni (vedelik peab olema parajalt kuum kuid mitte keev) ja vala kurkidele nii, et need oleks vedelikuga kaetud. 4. Aseta kurkidele raskus. 24 tunni möödudes on värsked hapukurgid valmis.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa