Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

24 tunni värske hapukurk

Kasutajate retseptid

24 tunni värske hapukurk

Efkakene19
PrindiSoovita sõbrale

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
värskeid kurke
vett
punt rohelist: mädarõika lehed, kirsi lehed, mõned tamme lehed
1-2 noort koorimata küüslauguküünt
soola
suhkrut
1. Pane poti põhja pestud lehed. Koorimata küüslauguküüs lõika pooleks ja pressi noa küljega katki ning lisa samuti potti. 2. Pese kurgid, lõika otsad ära ja lao tihedalt potti. 3. Valmista soolalahus: 1 liitri vee kohta 4 sl jämedat soola ja 0,5 sl suhkrut. Kuumuta vedelik peaaegu keemiseni (vedelik peab olema parajalt kuum kuid mitte keev) ja vala kurkidele nii, et need oleks vedelikuga kaetud. 4. Aseta kurkidele raskus. 24 tunni möödudes on värsked hapukurgid valmis.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke