Kasutajate retseptid

Marineeritud kurgid

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Efkakene19
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 3 portsjonit
Marinaadi valmistamine: Vesi keedetakse, lisatakse sool ja suhkur. Eemaldatakse vaht, keedunõu tõmmatakse pliidi servale, lisatakse vürtsid, nõu kaetakse kaanega ja lastakse seista 10-15 minutit ning lõpuks lisatakse äädikas. Väikesed, täiesti värsked kurgid pestakse mitmes vees või kraani all voolavas vees hoolega puhtaks. Et kurgid jääksid kargemad, hoitakse neid 6-8 tundi külmas vees või külmas soolalahuses. Purgi põhja puistatakse pestud ja peenestatud osa lehti ja tilli, puruks surutud küüslaugutükikesi ja veidi punast pipart. Peale laotakse kurgid võimalikult vertikaalses asendis, kuni purk on täis. Ülemised kurgid võivad olla laotud horisontaalselt, peale puistatakse ülejäänud lehed ja maitseained. Keev marinaad valatakse ettevaatlikult kurkidele. Purgid täidetakse marinaadiga ääreni ja suletakse koheselt metall- või klaaskaanega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa